Attach files Bug in typophile forums. Any idea?

elias bitencourt's picture

Hello Guys,

I got surprised with the message above when I try to upload some images in my forums

“File copy failed: no directory configured, or it could not be accessed”

It’s not the first file that I attach… I post and delete some ones since I’ve created the topic… but today it’s just don’t work for me and now I’m restricted to post images here in Typophile!

Any idea what is happening? Could you help me? What should I do?

tks

e.

elias bitencourt's picture

nobody? :-(

ebensorkin's picture

testing...

ebensorkin's picture

I posted an image but not this one ( abcd in squiggle style - in case it changes later) - So something is wacky in the database....

elias bitencourt's picture

things is gona worst... the message now is:

Fatal error: Can't open file: 'watchdog.MYD'. (errno: 145) query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, hostname, timestamp) VALUES (7641, 'php', 'Can't open file: 'watchdog.MYD'. (errno: 145)\nquery: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, hostname, timestamp) VALUES (7641, 'user', 'Session opened for <em>elias bitencourt</em>.', 0, '', '/user/login?destination=node%2F12001', '201.19.247.111', 1143122506) in /home/httpd/vhosts/typophile.com/httpdocs/cms/includes/database.mysql.inc on line 66.', 2, '', '/user/login?destination=node%2F12001', '201.19.247.111', 1143122506) in /home/httpd/vhosts/typophile.com/httpdocs/cms/includes/database.mysql.inc on line 66

every time that I try to log in typophile...

ebensorkin's picture

Here is the bug report threat.

http://typophile.com/node/12063

Other folks seem to be having problems again (like us) & typophile knows about it. BTW that thread is the ideal place for bug reports on typophile. Cheers!

elias bitencourt's picture

tks Eben! :-)

e.

ebensorkin's picture

Your welcome!

Syndicate content Syndicate content